UW TOEGANG TOT ONS PLATFORM

MotorLand Vendor en Seller Services

 

IHR ZUGANG ZU UNSERER PLATTFORM

MotorLand Vendor und Seller Services

IHR ZUGANG ZU UNSERER PLATTFORM

MotorLand Vendor und Seller Services

Met de MotorLand Vendor en Seller Services krijgen merken en dealers toegang tot onze bezoekers en klanten. Profiteer van het verkeer dat wordt gegenereerd door MotorLand als Europa's grootste specialist in tuinmachines. Onze verkopers en verkopers bieden hun artikelen en voorraden rechtstreeks op MotorLand24.nl aan en behouden volledige controle over hun assortiment, prijsstelling en de presentatie van hun merk en producten. Onze bezoekers en klanten profiteren van een dieper en breder assortiment en meer keuze uit merken die zij centraal op MotorLand24.nl kunnen zoeken, vinden en kopen. Wij zorgen voor de listing van de artikelen, het betalingsproces en de communicatie rond de bestellingen van de klanten.

MotorLand vergroot voortdurend zijn aanwezigheid en impact op de markt. Wij verbeteren voortdurend het onderzoek en de winkelervaring. Ons doel is om het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor tuinmachines op dit gespecialiseerde kanaal te blijven.

Samen en toch onafhankelijk en vrij: Uw voordelen

#1 Snelle toegangtot klanten

MotorLand is Europa's grootste specialist in tuinmachines. De toekenning van de COMPUTER BILD Trend Shop 2021 award bevestigt onze weg om onze marktaanwezigheid en impact continu te vergroten.

#2 Controle over prijzen en assortiment

U behoudt de volledige controle over uw prijzen en productassortiment. Samen met u voeren wij uw artikelen in ons systeem in, zodat uw merk en uw producten optimaal worden gepresenteerd. Wij zorgen voor de verdere marketing.

#3 Indien gewenst, de opslag en logistiek overnemen

MotorLand is sinds 1998 actief in de online postorderbranche. Door een grondige kennis van de logistieke processen, zelfs voor zeer grote en zware producten zoals zitmaaiers en tractoren, is MotorLand.de uw perfecte partner, zelfs als u geen ervaring heeft met het verzenden van uw producten.

#4 Groeien met MotorLand

Reageer snel en behendig en behaal beslissende concurrentievoordelen door uw producten op MotorLand.de aan te bieden. Profiteer van het bereik en de hoge kwaliteit van de bezoekers en klanten van MotorLand.de. Neem nu contact met ons op. We hebben hetzelfde doel. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Wilt u meer weten?

NAAM*
Gelieve dit veld in te vullen.
E-MAIL*
Gelieve dit veld in te vullen.
BEDRIJF*
Gelieve dit veld in te vullen.
TELEFOON*
Gelieve dit veld in te vullen.
BERICHT
Bitte validisieren sie ihre Anfrage mit reCAPTCHA.
Dank je. We zullen binnenkort contact met u opnemen.